Музикалната стрийминг и развлекателна платформа TIDAL става част от EON. TIDAL

...
Музикалната стрийминг и развлекателна платформа TIDAL става част от EON. TIDAL
Коментари Харесай

Музикалната стрийминг платформа TIDAL влиза в EON

Музикалната стрийминг и развлекателна платформа TIDAL става част от EON. TIDAL Premium е включен в пакет EON PREMIUM за всички нови и сегашни клиенти на услугата от Vivacom за целия период на контракта. По този метод телекомът обезпечава и на клиентите си на закрепени услуги опция да се любуват на повече от 70 милиони песни във всички музикални стилове, както и 250 000 музикални видеоклипа в най-високо качество – всички без реклами и налични както онлайн по този начин и офлайн. Това е идната разумна стъпка за продължение на извънредно сполучливото партньорство с авангардната платформа TIDAL, което започва преди близо две години.

Стратегията на Vivacom за непрекъснато развиване и надграждане на EON цели да обезпечи на потребителите достъп до нова епоха в телевизионната услуга, предлагайки изключителни функционалности, измежду които до 7-дневен ТВ списък на повече от 200 канала, видеотека с над 15 хиляди заглавия и опция за достъп до цялото наличие в EON от разнообразни устройства - тв приемник, смарт телефон, таблет или компютър с еднакъв интерфейс.

Музикалната стрийминг платформа TIDAL се развива непрестанно и към този момент е налична в 61 страни. Тя съчетава великолепно аудио и висококачествени музикални видеоклипове с извънредно наличие, като осъществявания онлайн, срещи с реализатори, достъп до албуми, изявленията, подкасти, част от истинските поредици на TIDAL, както и хиляди плейлисти, експертно готови от редакторите на TIDAL и от самите реализатори, документални филми и изявленията с разнообразни музикални реализатори и други. 

Абонатите на EON PREMIUM могат да ръководят – задействат и деактивират TIDAL през My Vivacom, както през мобилното приложение, по този начин и през уеб версията. А клиентите на пакети EON LIGHT и EON FULL, които нямат включен безвъзмезден абонамент за TIDAL, могат да го тестват 30 дни гратис, като го заявят през My Vivacom. Цената след безплатния интервал е 8,99 лева на месец.  В допълнение, всички клиенти с включен TIDAL имат опцията да надградят своя TIDAL Premium до Family Premium пакет.

Семейният пакет разрешава на потребителите да прибавят до петима свои близки или родственици в платформата, които да се любуват на музикално наличие с високо качество и богат азбучник от песни и албуми от водещи български реализатори. Bceĸи aĸayнт, част от фамилния пакет, e caмocтoятeлeн oт останалите и мoжe индивидyaлнo дa cъздaвa cвoи плeйлиcти с желано cъдъpжaниe. Надграждането до Family Premium коства единствено 5 лева на месец, за клиентите на Vivacom с включен безвъзмезден достъп до TIDAL, а за тези, които нямат включен абонамент към проекта си, цената е 13,99 лева на месец.

Повече информация за EON можете да откриете на
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР